Behandlinger og priser

Gavekort
Udstedes på behandling eller valgfrit beløb, kan hentes i klinikken eller få det tilsendt på mail til print selv. Kontakt mig på totalberit@gmail.com for køb af print selv gavekort.

Fodbehandling behandlingstid 45 minutter. Pris 450kr
Aromatisk fodbad, negleklip og fræsning af evt. fortykkede negle, oprensning af neglefals, afretning af negle hjørner, beskæring af hård hud og evt. ligtorne, let creme massage af læg og fod.
Tilkøb af ekstra tid ved kompliceret behandling. Pris 15 minutter 100kr

Delbehandling Afsat tid 15 minutter. Pris 195kr
Eftersyn, oprensning af betændelse ved nedgroet negl, fjernelse af 1-2 ligtorne ELLER beskæring af en fodvorte og evt. påføring af eget vorte middel.

Delbehandling Afsat tid 30 minutter. Pris 350kr
Aromatisk fodbad, negleklip og fræsning af evt. fortykkede negle, oprensning af neglefals, massage af læg og fod ELLER aromatisk fodbad, beskæring af hård hud og evt. ligtorne, let creme massage af læg og fod.

Journaloptagelse. Pris Gratis
Udføres kun første gang. Det er lovpligtigt for statsautoriseret fodterapeuter at føre journal. Journalen indeholder bla. fodstatus, anamnese og behandlingsplan.
 Journalen er et vigtigt redskab for planlægning af din behandling.
Jævnfør Sundhedsloven  er jeg underlagt tavshedspligt, så dine oplysninger er fortrolige. 

Lakering af negle. Pris 95kr
Lakering af negle med alm. lak i forbindelse med fodbehandling. Du er velkommen til at medbringe din egen negle lak eller vælge en i klinikken. Kom gerne i åbne sko hvis muligt.

Lakering af negle med gel lak. Pris 195kr
Lakering af negle med Gel lak i forbindelse med fodbehandling. Gel lak hærdes med UV lampe og holder minimum 3 uger.

Afbud
Afbud skal ske senest dagen før ellers kan der blive pålagt et gebyr.

Inden du betaler
Er du medlem af sygeforsikringen Danmark gruppe 1 eller 2, har du mulighed for tilskud til fodbehandling. Læs mere her . Jeg indberetter oplysninger om din behandling direkte til Danmark.

Er du pensionist, kan du søge om helbredstillæg i din kommune. Dette skal søges inden behandling på klinikken. Tillægget bliver beregnet på baggrund af din formue.
Bor du i Aalborg kommune søger du her.
Jeg hjælper gerne med at udfylde ansøgningsskema.
Jeg sender din regning ind til kommunen.

I klinikken kan der betales kontant eller med Dankort