Om

Mit navn er Berit Pedersen og jeg er uddannet statsautoriseret fodterapeut i 2019, fra Tradium i Randers.  Jeg har skrevet speciale om bla. diabetes, Psoriasis og urinsyre gigt. Foruden fodterapeut er jeg også uddannet  kosmetolog.

 

Jeg lægger vægt på personlig tilstedeværelse, at have patienten i fokus og at der er ro og tid til behandlingen.

 

Gennem fodpleje og rådgivning om din daglige pleje af fødderne, kan jeg hjælpe dig med en række almindelige fodlidelser.

 

På klinikken bruger jeg og forhandler produkterne  fra Gehwol, Derma Helse Vegederm og Marselisborg cremen.

GEHWOL er et tysk kvalitets fodpleje brand, der baserer sine produkter på den mange års videnskabelig forskning. Hovedleverandøren er verdens ældste leverandør: NATUREN.

Vegetabilske, aktive stoffer er grundlaget for Gehwols produkter og er garantien for en mild og skånsom pleje af fodens følsomme hud.

GEHWOL har specialiseret sig i fodpleje produkter til bl.a. fodlugt, tør hud, hård hud/revnet hud, fodsvamp, svedende fødder, brændende fødder, kolde/varme fødder, tunge og trætte ben, smertende fødder og neglepleje.

 Marselisborg er udviklet af hudspecialister på Marselisborg hospital til pleje og beskyttelse af tør og sart hud. Creme er fed, men trænger meget hurtigt ind i huden.
Velegnet til hudlidelser, hvor huden trænger til ekstra pleje. Uden parfume.

Derma Helse Vegederm er en universal fugtighedscreme uden parfume til den daglige pleje af hele kroppen. Vegederm fugtighedscreme er specielt velegnet til tør og kløende hud samt ekstra intensiv pleje af sensibel hud. Cremen er svanemærket og uden parabener.

Fodterapeutens autorisation er lig med et blåt stempel fra Sundhedsstyrelsen. Det giver dig garanti for den bedste behandling. Alle Statsautoriserede fodterapeuter har nøjagtig den samme uddannelse og tilbyder derfor samme professionelle behandling, uanset om de har ydernummer eller ej.

Klinikken har ikke ydernummer og dermed ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, dvs. at har du en henvisning fra din læge kan jeg ikke tage imod den.

Logoet klinik for fodterapi er din garanti for at klinikken:

  • Har en statsanerkendt og godkendt uddannelse.
  • Er uddannet til at yde egentlig fodbehandling, fodterapi og almindelig fodpleje.
  • Behandler nedgroede negle ved bøjlebehandling.
  • Fremstiller indlæg.
  • Foretager fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden.
  • Kan vejlede i fodøvelser, valg af sko og pleje af fødder til forebyggelse og bevarelse af fodens funktion og sundhed.
  • Er specialist i Diabetes-og gigt relaterede fodproblemer
  • Er underlagt Sundheds væsenets Patientklagenævn
  • Er omfattet en kollektiv erhvervs ansvarsforsikring
  • Er medlem af landsforeningen statsautoriserede Fodterapeuter og får på denne måde ajourført sin viden.